Tutustu teknologiaamme

Solatube M74

Solatube 750 DS

Solatube 160 DS ja 290 DS

Solatube Daylight Systems on passiivitekniikalla suunniteltu päivänvalojärjestelmä

Suunnittelemme Solatube Internationalilla tietoisesti päivävalojärjestelmämme käyttämällä passiivista optista tekniikkaa vähentääksemme merkittävästi järjestelmän kustannuksia ja ylläpitoa. Olemme käyttäneet viimeiset 20 vuotta tämän teknologiamme kehittämiseen varmistaaksemme, että Solatube-päivävalojärjestelmämme toimivat paremmin kuin muut markkinoiden putkimaiset päivänvalolaitteet.

Toisin kuin käyttämämme passiivinen teknologia, aktiiviset päivänvalojärjestelmät luottavat liikkuviin osiin saavuttaakseen luvatun suorituskyvyn, mutta tällöin monet asiat voivat mennä pieleen: komponentit rikkoutuvat, kytkimet lakkaavat toimimasta ja sähkökatkot heikentävät merkittävästi järjestelmän tehokkuutta. Aktiiviset järjestelmät eivät myöskään toimi hyvin pilvisinä päivinä, mikä tekee niistä käytännössä hyödyttömiä, kunnes aurinko paistaa jälleen.

Kehitimme patentoidun Raybender®-teknologiamme toimimaan optimaalisesti mistä tahansa aurinkokulmasta. Tämän seurauksena se hallitsee auringonvaloa tehokkaammin kuin järjestelmät, joissa on aktiivinen auringonseurantatekniikka. Sama ominaisuus koskee patentoitua Spectralight Infinity -putkea. Spectralight Infinity -putkessa ei ole liikkuvia osia ja ominaisuuksiensa vuoksi se siirtää päivänvaloa tehokkaammin, sekä tuottaa paremman värintoiston kuin aktiiviset järjestelmät.

Solatubella on laaja valikoima edullisia ja tehokkaita päivänvaloratkaisuja, jotka siirtävät optimaalisen määrän korkealaatuista luonnonvaloa, sekä aurinkoisina että pilvisinä päivinä, käytännössä ilman käyttöönottoa tai huoltoa. Tarjoamme laajan valikoiman komponentteja, jotka mahdollistavat räätälöinnin ja vastaavat minkä tahansa tilan erityisiä valaistustarpeita, katto-olosuhteita ja estetiikkaa. Solatube Daylighting Systems tarjoaa korkeimman valonsiirtotehokkuuden (Light Transfer Efficiency, LTE), johdonmukaisimman värilämpötilan ylläpidon (Color Temperature Maintenance, CTM) ja kaikista markkinoilla olevista päivänvalojärjestelmistä parhaan valon ja auringon lämmön lisäyssuhteen. Kolmannen osapuolen fotometria ja laaja tuotetestaus tarjoavat suunnittelijalle ja loppukäyttäjälle mielenrauhan ja takaavat luotettavan ja yhtenäisen päivänvalokokemuksen.