SkyVault – ison valon tarpeeseen

SkyVault tuo luonnonvalon tehokkaasti isoihin tiloihin.

Isot valotunnelit isoihin tiloihin

SkyVault. Enemmän luonnonvaloa.

SkyVault-sarja on suurin putkimainen päivänvalolaite, jonka ydin on M74 DS. Sen putket ovat 730 mm leveitä ja jopa 30 m pitkiä ja täyttää suurimmat tilat luonnonvalolla.

Tehty modulaariseksi

SkyVaultin tuoteperheeseen kuuluu erilaisia kupuja ja valonkeräimiä sekä valotunneleita joilla valo siirretään tilaan. Voimme yhdistellä SkyVaultin osia joustavasti palvelemaan suurenkin tilan valotarpeita ja tuoda luonnonvalo sujuvasti tilaan kuin tilaan.

Tehokas auringonvalon vangitsija

Standardikupuihimme kuuluvat sekä yksi- että kaksilasiset tehokkaat kokoonpanot. SkyVault suodattaa pois auringon infrapunavalosta johtuvan lämmön.

Maksimaalinen päivänvalo

SkyVault M74 DS sisältää erilaisia sisäkattokupuja, joilla päivänvalo saadaan siirrettyä lähes häviöttömästi haluttuun tilaan pitkänkin etäisyyden päästä.

Kaikki lisätarvikkeet

SkyVault-sarja tarjoaa lisävarusteita, jotka eivät ainoastaan säätele rakennuksen tilaan päästävän valon määrää, vaan myös minimoivat lämmön tason.

SkyVault Teknologia

Katso miten se toimii

SkyVault päivänvalon himmennin

Liikuntahallit, teatterit, messuhallit, toimistot ja muut. SkyVault Daylight Dimmer edustaa todellista läpimurtoa luonnonvalossa. Saat säädeltyä päivänvaloa haluamasi mukaan ja lähes täydellisen pimennyksen tarvittaessa.