Valaise elämän parhaita asioita

Tuo kaunista luonnonvaloa kotiisi Solatuben innovatiivisella putkimaisella päivänvaloteknologialla. Muunna pimeät tilat paikoiksi, joita rakastat.

Loistava teknologia

Maksimoi valon kerääminen Raybender® 3500 -tekniikalla ja LightTracker V™ -heijastimella. Innovatiivinen päivänvaloa vangitseva kupumme ja integroitu heijastimemme tuovat hämmästyttävän määrän valoa mistä tahansa kulmasta koko päivän, vuodenajasta riippumatta.

Spectralight® Infinity putki

Vangittu valo liikkuu maailman heijastavimmasta materiaalista valmistetun putken läpi säilyttäen kirkkauden jopa kulmien takana.

Integroitu aurinkosähköteknologia

Integroitu aurinkosähköteknologia luo ja varastoi energiaa uuden älykkään NightLightin virtalähteeksi.

Lue lisää

Aurinkoenergialla toimiva päivänvalohimmennin

Käytä auringon voimaa kontrolloimaan tilasi valoa. Uudessa aurinkoenergialla toimivassa päivänvalon himmentimessämme on kauko-ohjattava aurinkoenergialla toimiva ohjauslevy, joka avautuu ja sulkeutuu napin painalluksella. Voit säätää tilasi valoa kirkkaasta pimeään ja kaikkea siltä väliltä.

Solar Powered Daylight Dimmer

Luonnonvaloa kaikkialle kodissasi.

Katso esittely

Tuoteominaisuudet, jotka loistavat täydellisesti.

Solatube tarjoaa alan johtavat päivänvalaistusjärjestelmät malleilla ja tuotevaihtoehdoilla, jotka tuovat luonnonvaloa jokaiseen kotiin. Valitset itsellesi sopivat kokoonpanot.

Eri vaihtoehdot eri kohteisiin

Päivänvalaistusjärjestelmämme tarjoavat erilaisia putkimaisia päivänvalolaitteita: 160 DS 250 mm ja 290 DS 350 mm leveät putket ja putkien pituus jopa 10 m, sopien erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tiloihin, valaisten ne luonnonvalolla.

Teknologia

Kaikki alkaa kuvusta

Solatube Daylighting järjestelmän kahta laitekokoa varten on olemassa erilaisia vaihtoehtoja kuvuille. Jokaisessa kuvussa on integroitu tekniikka auringonvalon maksimoimiseksi, jopa heikoissa valaistusolosuhteissa ja maantiteellisestä sijainnista riippumatta. Suurempaan 290 DS -laitteeseen tarjoamme myös matalaprofiilisen kuvun, joka antaa tyylikkään ja huomaamattoman ilmeen katolle.

Asennus mihin tahansa kattomateriaaliin

Solatubella on vuotamattomia kupuvaihtoehtoja, jotka voidaan asentaa mihin tahansa kattomateriaaliin päreistä tiileihin, teräksestä huopaan ja kaikkeen siltä väliltä.

Residential daylighting diffusers.

Diffuusori luo kauniin hajavalon

Tarjoamme laajan valikoiman houkuttelevia valaisimia – sekä pyöreitä että neliömäisiä – jotka luovat kotiisi upeita tiloja kauniilla valolla.

Katso lisää
Add ons and accessories for residential daylighting.

Lisäosat ja tarvikkeet

Vaihtoehdot joilla saat päivävalaistuksen täydelliseen hallintaan – integroidusta aurinkoenergialla toimivasta yövalosta himmennykseen ja sähkövaloon. Lisävarusteena myös integroitu ilmanvaihto.

Päivänvalo teknologia

Lue lisää

Uuden Solatube Daylight -järjestelmän asentaminen on helppoa. Katso miten.